PMA-1000

Profoon Fysic PMA-1000 informatie

PMA-1000

Informatie over de Profoon Fysic PMA-1000

De Profoon Fysic PMA-1000 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch. Daarnaast is is de PMA-1000 ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de PMA-1000

De PMA-1000 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de PMA-1000 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer. Vanwege de eenvoudige bediening kan dit toestel goed geschikt zijn voor senioren.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de PMA-1000

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU -
  Snelheid 1,2 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 1650 mAh