RG100 Dual-sim

RugGear RG100 Dual-sim informatie

RG100 Dual-sim

Informatie over de RugGear RG100 Dual-sim

De RugGear RG100 Dual-sim is een telefoon met een eigen OS (een zogenaamde feature phone) die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de doelmatige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 2 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6260A.

Pluspunten van de RG100 Dual-sim

De RG100 Dual-sim is het ideale toestel om SMSjes mee te typen op de manier zoals je dit gewend bent.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

  Minpunten van de RG100 Dual-sim

  Het grootste minpunt van de RG100 Dual-sim is het gewicht van 180 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is een feature phone, deze software heeft waarschijnlijk geen uitgebreide mogelijkheden om extra toepassingen te installeren.

  Met een schermgrootte van 2 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS -
  CPU MediaTek MT6260A
  Snelheid 360 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 64 MB
  Opslag 64 MB
  Megapixels 1,3
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 2500 mAh