Galaxy Ace DuoS S6802

Samsung Galaxy Ace DuoS S6802 informatie

Galaxy Ace DuoS S6802

Informatie over de Samsung Galaxy Ace DuoS S6802

De Samsung Galaxy Ace DuoS S6802 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm MSM7627. Als laatste is de Galaxy Ace DuoS S6802 voorzien van de wat oude Android 4 Ice Cream Sandwich.

Pluspunten van de Galaxy Ace DuoS S6802

De Galaxy Ace DuoS S6802 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy Ace DuoS S6802 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Galaxy Ace DuoS S6802

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.3 (Gingerbread)
  CPU Qualcomm MSM7627
  Snelheid 832 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 1300 mAh