Galaxy Fame GT-S6810P NFC

Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC informatie

Galaxy Fame GT-S6810P NFC

Informatie over de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC

De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch. Als laatste is de Galaxy Fame GT-S6810P NFC voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.1).

Pluspunten van de Galaxy Fame GT-S6810P NFC

De Galaxy Fame GT-S6810P NFC heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy Fame GT-S6810P NFC flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Galaxy Fame GT-S6810P NFC

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.1 (Jelly Bean)
  CPU -
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Nee
  Accu 1300 mAh