Galaxy J1 Ace Duos

Samsung Galaxy J1 Ace Duos informatie

Galaxy J1 Ace Duos

Informatie over de Samsung Galaxy J1 Ace Duos

De Samsung Galaxy J1 Ace Duos is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,3 inch en draait op een niet de allersnelste Marvell ARMADA PXA1908 64-bit. Daarnaast is is de Galaxy J1 Ace Duos ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de Galaxy J1 Ace Duos

De Galaxy J1 Ace Duos heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy J1 Ace Duos flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 1,9 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Galaxy J1 Ace Duos

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU Marvell ARMADA PXA1908 64-bit
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 768 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 1,9
  Dual SIM Ja
  Accu 1850 mAh