Galaxy J2 Prime

Samsung Galaxy J2 Prime informatie

Galaxy J2 Prime

Informatie over de Samsung Galaxy J2 Prime

De Samsung Galaxy J2 Prime is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6737 64-bit. Daarnaast is is de Galaxy J2 Prime ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de Galaxy J2 Prime

De Galaxy J2 Prime heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy J2 Prime flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Galaxy J2 Prime

  Het grootste minpunt van de Galaxy J2 Prime is het gewicht van 160 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU MediaTek MT6737 64-bit
  Snelheid 1,44 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1536 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 2600 mAh