Galaxy J6

Samsung Galaxy J6 informatie

Galaxy J6

Informatie over de Samsung Galaxy J6

De Samsung Galaxy J6 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,6 inch en draait op een snelle Samsung Exynos 7 Octa 7870 64-bit. Daarnaast is is de Galaxy J6 ook nog eens voorzien van Android-versie 8 (Oreo).

Pluspunten van de Galaxy J6

De Galaxy J6 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy J6 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,6 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Galaxy J6

  Het grootste minpunt van de Galaxy J6 is het gewicht van 154 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,6 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 8.0 (Oreo)
  CPU Samsung Exynos 7 Octa 7870 64-bit
  Snelheid 1,59 Ghz Octa-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Nee
  Accu 3000 mAh