Galaxy J6 Dual Sim

Samsung Galaxy J6 Dual Sim informatie

Galaxy J6 Dual Sim

Informatie over de Samsung Galaxy J6 Dual Sim

De Samsung Galaxy J6 Dual Sim is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,6 inch en draait op een niet de allersnelste Samsung Exynos 7 Octa 7870 64-bit. Daarnaast is is de Galaxy J6 Dual Sim ook nog eens voorzien van Android-versie 8 (Oreo).

Pluspunten van de Galaxy J6 Dual Sim

De Galaxy J6 Dual Sim heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy J6 Dual Sim flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,6 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Galaxy J6 Dual Sim

  Het grootste minpunt van de Galaxy J6 Dual Sim is het gewicht van 154 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,6 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 8.0 (Oreo)
  CPU Samsung Exynos 7 Octa 7870 64-bit
  Snelheid 1,59 Ghz Octa-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 3000 mAh