Galaxy Pocket Plus GT-S5301

Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 informatie

Galaxy Pocket Plus GT-S5301

Informatie over de Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301

De Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 2,8 inch. De Galaxy Pocket Plus GT-S5301 voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Galaxy Pocket Plus GT-S5301

De Galaxy Pocket Plus GT-S5301 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy Pocket Plus GT-S5301 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

  Minpunten van de Galaxy Pocket Plus GT-S5301

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 2,8 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU -
  Snelheid 850 MHz Single-Core
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1200 mAh