Galaxy Pocket S5300

Samsung Galaxy Pocket S5300 informatie

Galaxy Pocket S5300

Informatie over de Samsung Galaxy Pocket S5300

De Samsung Galaxy Pocket S5300 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 2,8 inch. Als laatste is de Galaxy Pocket S5300 voorzien van de wat oude Android 4 Ice Cream Sandwich.

Pluspunten van de Galaxy Pocket S5300

De Galaxy Pocket S5300 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy Pocket S5300 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

  Minpunten van de Galaxy Pocket S5300

  De hoeveelheid werkgeheugen van 256 MB is eigenlijk net te klein. Na installatie van Facebook en Whatsapp is de telefoon al nagenoeg vol.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 2,8 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.3 (Gingerbread)
  CPU -
  Snelheid 832 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 256 MB
  Opslag 3 GB
  Megapixels 2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1200 mAh