Galaxy S Duos S7562

Samsung Galaxy S Duos S7562 informatie

Galaxy S Duos S7562

Informatie over de Samsung Galaxy S Duos S7562

De Samsung Galaxy S Duos S7562 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm MSM7227A. De Galaxy S Duos S7562 voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Galaxy S Duos S7562

De Galaxy S Duos S7562 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy S Duos S7562 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Galaxy S Duos S7562

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU Qualcomm MSM7227A
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Ja
  Accu 1500 mAh