Galaxy S4 Mini VE

Samsung Galaxy S4 Mini VE informatie

Galaxy S4 Mini VE

Informatie over de Samsung Galaxy S4 Mini VE

De Samsung Galaxy S4 Mini VE is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,3 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926. Als laatste is de Galaxy S4 Mini VE voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Galaxy S4 Mini VE

De Galaxy S4 Mini VE heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy S4 Mini VE flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Galaxy S4 Mini VE

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1536 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Nee
  Accu 1900 mAh