Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh

Samsung Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh informatie

Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh

Informatie over de Samsung Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh

De Samsung Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm MSM7227A. Als laatste is de Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.1).

Pluspunten van de Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh

De Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 3 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Galaxy Trend Lite S7390 Galaxy Fresh

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.1 (Jelly Bean)
  CPU Qualcomm MSM7227A
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 3
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1500 mAh