Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM

Samsung Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM informatie

Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM

Informatie over de Samsung Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM

De Samsung Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,3 inch en draait op een snelle Samsung Exynos 7 Octa 9611 64-bit. De Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM

De Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,3 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 25 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 13 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM

  Het grootste minpunt van de Galaxy XCover Pro 4GB 64GB Dual SIM is het gewicht van 218 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,3 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 10
  CPU Samsung Exynos 7 Octa 9611 64-bit
  Snelheid 2,3 GHz Quad-Core + 1,7 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 25
  Megapixels 2e camera 13
  Dual SIM Ja
  Accu 4050 mAh