Galaxy Young Duos GT-S6312

Samsung Galaxy Young Duos GT-S6312 informatie

Galaxy Young Duos GT-S6312

Informatie over de Samsung Galaxy Young Duos GT-S6312

De Samsung Galaxy Young Duos GT-S6312 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,27 inch. Als laatste is de Galaxy Young Duos GT-S6312 voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Galaxy Young Duos GT-S6312

De Galaxy Young Duos GT-S6312 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy Young Duos GT-S6312 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 3 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Galaxy Young Duos GT-S6312

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,27 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU -
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen 768 MB
  Opslag -
  Megapixels 3
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 1300 mAh