Galaxy Z Flip 5G

Samsung Galaxy Z Flip 5G informatie

Galaxy Z Flip 5G

Informatie over de Samsung Galaxy Z Flip 5G

De Samsung Galaxy Z Flip 5G is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,7 inch en draait op een snelle Qualcomm Snapdragon 865 Plus 64-bit. De Galaxy Z Flip 5G voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Galaxy Z Flip 5G

De Galaxy Z Flip 5G heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Galaxy Z Flip 5G flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,7 inch touchscreen erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 12,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 10 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Galaxy Z Flip 5G

  Het grootste minpunt van de Galaxy Z Flip 5G is het gewicht van 183 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,7 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 10
  CPU Qualcomm Snapdragon 865 Plus 64-bit
  Snelheid 3,09 Ghz Single-Core + 2,42 Ghz Tri-Core + 1,80 Ghz Quad-Core
  Werkgeheugen 8192 MB
  Opslag 256 GB
  Megapixels 12,2
  Megapixels 2e camera 10
  Dual SIM Ja
  Accu 3300 mAh