Senioren smartphone

Samsung Senioren smartphone informatie

Senioren smartphone

Informatie over de Samsung Senioren smartphone

De Samsung Senioren smartphone is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917 64-bit. Daarnaast is is de Senioren smartphone ook nog eens voorzien van Android-versie 8 (Oreo).

Pluspunten van de Senioren smartphone

De Senioren smartphone heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Senioren smartphone flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Vanwege de eenvoudige bediening kan dit toestel goed geschikt zijn voor senioren.

Met de 12,8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 4,9 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Senioren smartphone

  Het grootste minpunt van de Senioren smartphone is het gewicht van 178 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 8.1 (Oreo)
  CPU Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917 64-bit
  Snelheid 1,4 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag -
  Megapixels 12,8
  Megapixels 2e camera 4,9
  Dual SIM Ja
  Accu 3300 mAh