B10

Sharp B10 informatie

B10

Informatie over de Sharp B10

De Sharp B10 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,7 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6750 64-bit. Daarnaast is is de B10 ook nog eens voorzien van Android-versie 8 (Oreo).

Pluspunten van de B10

De B10 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de B10 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,7 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 13 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de B10

  Het grootste minpunt van de B10 is het gewicht van 175 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,7 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 8.0 (Oreo) Sharp UI
  CPU MediaTek MT6750 64-bit
  Snelheid 1,5 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 13
  Dual SIM Ja
  Accu 2700 mAh