SimPhone 3

SimPc SimPhone 3 informatie

SimPhone 3

Informatie over de SimPc SimPhone 3

De SimPc SimPhone 3 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 210. Daarnaast is is de SimPhone 3 ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de SimPhone 3

De SimPhone 3 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de SimPhone 3 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer. Vanwege de eenvoudige bediening kan dit toestel goed geschikt zijn voor senioren.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de SimPhone 3

  Het grootste minpunt van de SimPhone 3 is het gewicht van 160 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6 (Marshmallow) SimPC
  CPU Qualcomm Snapdragon 210
  Snelheid 1,1 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 2500 mAh