XP7

Sonim XP7 informatie

XP7

Informatie over de Sonim XP7

De Sonim XP7 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926. Daarnaast is is de XP7 ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de XP7

De XP7 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de XP7 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,9 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de XP7

  Het grootste minpunt van de XP7 is het gewicht van 290 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 0,9
  Dual SIM Nee
  Accu 4800 mAh