Ericsson Xperia Mini ST15i

Sony Ericsson Xperia Mini ST15i informatie

Ericsson Xperia Mini ST15i

Informatie over de Sony Ericsson Xperia Mini ST15i

De Sony Ericsson Xperia Mini ST15i is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3 inch. Als laatste is de Ericsson Xperia Mini ST15i voorzien van de wat oude Android 4 Ice Cream Sandwich.

Pluspunten van de Ericsson Xperia Mini ST15i

De Ericsson Xperia Mini ST15i heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Ericsson Xperia Mini ST15i flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Ericsson Xperia Mini ST15i

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.3 (Gingerbread)
  CPU -
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1200 mAh