Xperia 1 II 5G Dual SIM

Sony Xperia 1 II 5G Dual SIM informatie

Xperia 1 II 5G Dual SIM

Informatie over de Sony Xperia 1 II 5G Dual SIM

De Sony Xperia 1 II 5G Dual SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,5 inch en draait op een snelle Qualcomm Snapdragon 865 64-bit. De Xperia 1 II 5G Dual SIM voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Xperia 1 II 5G Dual SIM

De Xperia 1 II 5G Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia 1 II 5G Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,5 inch touchscreen erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 12,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Xperia 1 II 5G Dual SIM

  Het grootste minpunt van de Xperia 1 II 5G Dual SIM is het gewicht van 181 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 10
  CPU Qualcomm Snapdragon 865 64-bit
  Snelheid 2,84 Ghz Single-Core + 2,42 Ghz Tri-Core + 1,8 Ghz Quad-Core
  Werkgeheugen 8192 MB
  Opslag 256 GB
  Megapixels 12,2
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 4000 mAh