Xperia 10 II Dual-SIM

Sony Xperia 10 II Dual-SIM informatie

Xperia 10 II Dual-SIM

Informatie over de Sony Xperia 10 II Dual-SIM

De Sony Xperia 10 II Dual-SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 665 64-bit. Daarnaast is is de Xperia 10 II Dual-SIM ook nog eens voorzien van de nieuwste Android-versie 9 (Pie).

Pluspunten van de Xperia 10 II Dual-SIM

De Xperia 10 II Dual-SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia 10 II Dual-SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 12,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Xperia 10 II Dual-SIM

  Het grootste minpunt van de Xperia 10 II Dual-SIM is het gewicht van 151 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 9.0 (Pie)
  CPU Qualcomm Snapdragon 665 64-bit
  Snelheid 2,0 Ghz Quad-Core + 1,8 Ghz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 12,2
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 3600 mAh