Xperia E

Sony Xperia E informatie

Xperia E

Informatie over de Sony Xperia E

De Sony Xperia E is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon MSM7227A. Als laatste is de Xperia E voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.1).

Pluspunten van de Xperia E

De Xperia E heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia E flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 3,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Xperia E

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.1 (Jelly Bean)
  CPU Qualcomm Snapdragon MSM7227A
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 3,2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1500 mAh