Xperia E4g

Sony Xperia E4g informatie

Xperia E4g

Informatie over de Sony Xperia E4g

De Sony Xperia E4g is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6582. Daarnaast is is de Xperia E4g ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de Xperia E4g

De Xperia E4g heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia E4g flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Xperia E4g

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU MediaTek MT6582
  Snelheid 1,5 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 2300 mAh