Xperia M Dual

Sony Xperia M Dual informatie

Xperia M Dual

Informatie over de Sony Xperia M Dual

De Sony Xperia M Dual is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon MSM8227. Als laatste is de Xperia M Dual voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Xperia M Dual

De Xperia M Dual heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia M Dual flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Xperia M Dual

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU Qualcomm Snapdragon MSM8227
  Snelheid 1,0 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 1700 mAh