Xperia Miro ST23i

Sony Xperia Miro ST23i informatie

Xperia Miro ST23i

Informatie over de Sony Xperia Miro ST23i

De Sony Xperia Miro ST23i is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon MSM7225A. De Xperia Miro ST23i voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Xperia Miro ST23i

De Xperia Miro ST23i heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia Miro ST23i flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Xperia Miro ST23i

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU Qualcomm Snapdragon MSM7225A
  Snelheid 800 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Nee
  Accu 1500 mAh