Xperia Tipo ST21i

Sony Xperia Tipo ST21i informatie

Xperia Tipo ST21i

Informatie over de Sony Xperia Tipo ST21i

De Sony Xperia Tipo ST21i is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,2 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon MSM7225AA. De Xperia Tipo ST21i voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Xperia Tipo ST21i

De Xperia Tipo ST21i heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia Tipo ST21i flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 3,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Xperia Tipo ST21i

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,2 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU Qualcomm Snapdragon MSM7225AA
  Snelheid 800 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 3,2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1500 mAh