Xperia X Dual SIM

Sony Xperia X Dual SIM informatie

Xperia X Dual SIM

Informatie over de Sony Xperia X Dual SIM

De Sony Xperia X Dual SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 650 64-bit. Daarnaast is is de Xperia X Dual SIM ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de Xperia X Dual SIM

De Xperia X Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia X Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 5,0 inch touchscreen goed mee werken. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 23 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 12,8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Xperia X Dual SIM

  Het grootste minpunt van de Xperia X Dual SIM is het gewicht van 153 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU Qualcomm Snapdragon 650 64-bit
  Snelheid 1,8 GHz Dual-Core + 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 23
  Megapixels 2e camera 12,8
  Dual SIM Ja
  Accu 2620 mah