Xperia X LTE

Sony Xperia X LTE informatie

Xperia X LTE

Informatie over de Sony Xperia X LTE

De Sony Xperia X LTE is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 650 64-bit. Daarnaast is is de Xperia X LTE ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de Xperia X LTE

De Xperia X LTE heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia X LTE flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 5,0 inch touchscreen goed mee werken. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 23 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 12,8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Xperia X LTE

  Het grootste minpunt van de Xperia X LTE is het gewicht van 153 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU Qualcomm Snapdragon 650 64-bit
  Snelheid 1,8 GHz Dual-Core + 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 23
  Megapixels 2e camera 12,8
  Dual SIM Nee
  Accu 2620 mah