Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra informatie

Xperia XA Ultra

Informatie over de Sony Xperia XA Ultra

De Sony Xperia XA Ultra is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,0 inch en draait op een super snelle MediaTek MTK6755 Helio P10 64-bit. Daarnaast is is de Xperia XA Ultra ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de Xperia XA Ultra

De Xperia XA Ultra heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia XA Ultra flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,0 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 21,5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 16 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Xperia XA Ultra

  Het grootste minpunt van de Xperia XA Ultra is het gewicht van 202 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 6,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU MediaTek MTK6755 Helio P10 64-bit
  Snelheid 2,0 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 21,5
  Megapixels 2e camera 16
  Dual SIM Nee
  Accu 2700 mAh