Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium informatie

Xperia XZ2 Premium

Informatie over de Sony Xperia XZ2 Premium

De Sony Xperia XZ2 Premium is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,8 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 845 SDM845 64-bit. Daarnaast is is de Xperia XZ2 Premium ook nog eens voorzien van Android-versie 8 (Oreo).

Pluspunten van de Xperia XZ2 Premium

De Xperia XZ2 Premium heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia XZ2 Premium flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,8 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 19,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 13 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Xperia XZ2 Premium

  Het grootste minpunt van de Xperia XZ2 Premium is het gewicht van 236 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,8 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 8.0 (Oreo)
  CPU Qualcomm Snapdragon 845 SDM845 64-bit
  Snelheid 2,8 Ghz Quad-Core + 1,8 Ghz Quad-Core
  Werkgeheugen 6144 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 19,2
  Megapixels 2e camera 13
  Dual SIM Nee
  Accu 3540 mAh