Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact informatie

Xperia Z3 Compact

Informatie over de Sony Xperia Z3 Compact

De Sony Xperia Z3 Compact is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,6 inch en draait op een snelle Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC v3. Daarnaast is is de Xperia Z3 Compact ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de Xperia Z3 Compact

De Xperia Z3 Compact heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia Z3 Compact flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 20,7 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2,1 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Xperia Z3 Compact

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC v3
  Snelheid 2,457 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 20,7
  Megapixels 2e camera 2,1
  Dual SIM Nee
  Accu 3000 mAh