Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact informatie

Xperia Z5 Compact

Informatie over de Sony Xperia Z5 Compact

De Sony Xperia Z5 Compact is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,6 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994 v2.1 64-bit. Daarnaast is is de Xperia Z5 Compact ook nog eens voorzien van Android-versie 5.1 (Lollipop).

Pluspunten van de Xperia Z5 Compact

De Xperia Z5 Compact heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Xperia Z5 Compact flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 23 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Xperia Z5 Compact

  Het grootste minpunt van de Xperia Z5 Compact is het gewicht van 180 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 5.1 (Lollipop)
  CPU Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994 v2.1 64-bit
  Snelheid 1,958 GHz Quad-Core + 1,55 Ghz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 23
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Nee
  Accu 2700 mAh