Armor 2x

Ulefone Armor 2x informatie

Armor 2x

Informatie over de Ulefone Armor 2x

De Ulefone Armor 2x is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6739 64-bit. Daarnaast is is de Armor 2x ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Armor 2x

De Armor 2x heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Armor 2x flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Armor 2x

  Het grootste minpunt van de Armor 2x is het gewicht van 220 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.0 (Nougat)
  CPU MediaTek MT6739 64-bit
  Snelheid 1,5 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 5500 mAh