Armor mini

Ulefone Armor mini informatie

Armor mini

Informatie over de Ulefone Armor mini

De Ulefone Armor mini is een telefoon met een eigen OS (een zogenaamde feature phone) die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de doelmatige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 2,4 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6261D.

Pluspunten van de Armor mini

De Armor mini is het ideale toestel om SMSjes mee te typen op de manier zoals je dit gewend bent.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

  Minpunten van de Armor mini

  Het grootste minpunt van de Armor mini is het gewicht van 161 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is een feature phone, deze software heeft waarschijnlijk geen uitgebreide mogelijkheden om extra toepassingen te installeren.

  Met een schermgrootte van 2,4 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS -
  CPU MediaTek MT6261D
  Snelheid 104 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 32 MB
  Opslag 32 MB
  Megapixels 0,3
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 2500 mAh