Mix 4GB 64GB

Ulefone Mix 4GB 64GB informatie

Mix 4GB 64GB

Informatie over de Ulefone Mix 4GB 64GB

De Ulefone Mix 4GB 64GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch. Daarnaast is is de Mix 4GB 64GB ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Mix 4GB 64GB

De Mix 4GB 64GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Mix 4GB 64GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Mix 4GB 64GB

  Het grootste minpunt van de Mix 4GB 64GB is het gewicht van 173 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.0 (Nougat)
  CPU -
  Snelheid -
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 3300 mAh