Power 2

Ulefone Power 2 informatie

Power 2

Informatie over de Ulefone Power 2

De Ulefone Power 2 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6750 64-bit. Daarnaast is is de Power 2 ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Power 2

De Power 2 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Power 2 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Power 2

  Het grootste minpunt van de Power 2 is het gewicht van 210 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.0 (Nougat)
  CPU MediaTek MT6750 64-bit
  Snelheid 1,5 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag -
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 6050 mah