S1 1GB 8GB

Ulefone S1 1GB 8GB informatie

S1 1GB 8GB

Informatie over de Ulefone S1 1GB 8GB

De Ulefone S1 1GB 8GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch. De S1 1GB 8GB voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de S1 1GB 8GB

De S1 1GB 8GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de S1 1GB 8GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de S1 1GB 8GB

  Het grootste minpunt van de S1 1GB 8GB is het gewicht van 183 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android Go 8.1 (Oreo)
  CPU -
  Snelheid -
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 3000 mAh