U58 16GB

Ulefone U58 16GB informatie

U58 16GB

Informatie over de Ulefone U58 16GB

De Ulefone U58 16GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een goede MediaTek MT6592. Daarnaast is is de U58 16GB ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de U58 16GB

De U58 16GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de U58 16GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 4 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de U58 16GB

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU MediaTek MT6592
  Snelheid 1,7 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 4
  Dual SIM Ja
  Accu 2800 mAh