Smart Platinum 7

Vodafone Smart Platinum 7 informatie

Smart Platinum 7

Informatie over de Vodafone Smart Platinum 7

De Vodafone Smart Platinum 7 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 652 MSM8976 64-bit. Daarnaast is is de Smart Platinum 7 ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de Smart Platinum 7

De Smart Platinum 7 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Smart Platinum 7 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 16 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Smart Platinum 7

  Het grootste minpunt van de Smart Platinum 7 is het gewicht van 155 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU Qualcomm Snapdragon 652 MSM8976 64-bit
  Snelheid 1,8 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 16
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Nee
  Accu 3000 mAh