Jerry2

Wiko Jerry2 informatie

Jerry2

Informatie over de Wiko Jerry2

De Wiko Jerry2 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6580. Daarnaast is is de Jerry2 ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Jerry2

De Jerry2 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Jerry2 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Jerry2

  Het grootste minpunt van de Jerry2 is het gewicht van 167 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.0 (Nougat)
  CPU MediaTek MT6580
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 2500 mAh