Senioren mobiel

Wiko Senioren mobiel informatie

Senioren mobiel

Informatie over de Wiko Senioren mobiel

De Wiko Senioren mobiel is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,7 inch. De Senioren mobiel voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Senioren mobiel

De Senioren mobiel heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Senioren mobiel flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,7 inch touchscreen erg soepel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer. Vanwege de eenvoudige bediening kan dit toestel goed geschikt zijn voor senioren.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Senioren mobiel

  Het grootste minpunt van de Senioren mobiel is het gewicht van 185 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,7 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android Go 8.0 (Oreo)
  CPU -
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 2800 mAh