View Prime

Wiko View Prime informatie

View Prime

Informatie over de Wiko View Prime

De Wiko View Prime is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,7 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937 64-bit. Daarnaast is is de View Prime ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de View Prime

De View Prime heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de View Prime flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,7 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 15,9 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 20 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de View Prime

  Het grootste minpunt van de View Prime is het gewicht van 162 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,7 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.1 (Nougat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937 64-bit
  Snelheid 1,4 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 15,9
  Megapixels 2e camera 20
  Dual SIM Ja
  Accu 3000 mAh