View XL

Wiko View XL informatie

View XL

Informatie over de Wiko View XL

De Wiko View XL is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,0 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917 64-bit. Daarnaast is is de View XL ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de View XL

De View XL heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de View XL flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,0 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 15,9 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de View XL

  Het grootste minpunt van de View XL is het gewicht van 171 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.1 (Nougat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917 64-bit
  Snelheid 1,4 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 15,9
  Dual SIM Ja
  Accu 2900 mAh