Wim

Wiko Wim informatie

Wim

Informatie over de Wiko Wim

De Wiko Wim is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een super snelle Qualcomm Snapdragon 626 64-bit. Daarnaast is is de Wim ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Wim

De Wim heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Wim flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 16 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Wim

  Het grootste minpunt van de Wim is het gewicht van 160 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.1 (Nougat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 626 64-bit
  Snelheid 2,2 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 16
  Dual SIM Ja
  Accu 3200 mAh