Pro

Wileyfox Pro informatie

Pro

Informatie over de Wileyfox Pro

De Wileyfox Pro is Windows-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909. Daarnaast is is de Pro ook nog eens voorzien van Windows 10 Mobile.

Pluspunten van de Pro

De Pro heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Pro flexibeler.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Pro

  Met een schermgrootte van 5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Microsoft Windows 10 Mobile
  CPU Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909
  Snelheid 1,1 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 2100 mAh