N101

Window (YuanDao) N101 informatie

N101

Informatie over de Window (YuanDao) N101

De Window (YuanDao) N101 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 10,1 inch en draait op een niet de allersnelste RK3066. De N101 voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de N101

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 10,1 inch touchscreen goed mee werken.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

  Minpunten van de N101

  Het grootste minpunt van de N101 is het gewicht van 635 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Met een schermgrootte van 10,1 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU RK3066
  Snelheid 1,5 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 7200 mAh