AT-AS50Q

Wolfgang AT-AS50Q informatie

AT-AS50Q

Informatie over de Wolfgang AT-AS50Q

De Wolfgang AT-AS50Q is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek 6589M. Als laatste is de AT-AS50Q voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de AT-AS50Q

De AT-AS50Q heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de AT-AS50Q flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel.

Met 3G ondersteuning kun je gemakkelijk verbinding maken met het internet, wel dien je een data abonnement te hebben als je onderweg wil internetten en er geen WiFi verbinding is. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de AT-AS50Q

  Het grootste minpunt van de AT-AS50Q is het gewicht van 165 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU MediaTek 6589M
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 3
  Dual SIM Ja
  Accu 2100 mAh