Aiki 5

Xtreamer Aiki 5 informatie

Aiki 5

Informatie over de Xtreamer Aiki 5

De Xtreamer Aiki 5 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste Cortex A9. De Aiki 5 voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Aiki 5

De Aiki 5 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Aiki 5 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 5,0 inch touchscreen goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Aiki 5

  Het grootste minpunt van de Aiki 5 is het gewicht van 220 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich)
  CPU Cortex A9
  Snelheid 1 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Ja
  Accu 2200 mAh